2009. november 13., péntek

A hét virága! (46.hét)


Annyira kis cuki! :)

2009. november 12., csütörtök

Névnap!

Névnapi ajándékom a férjemtől!

 
 

2009. november 11., szerda

Mini!

Pár hete jártam egy virágkertészetben és teli volt mini phalaenopsissal. Nem bírtam ki vettem magamnak egyet. Egyáltalán nem volt drága, és olyan kis cuki. Bár hallottam olyat, hogy ezek hormon kezelve vannak és megnőhetnek akkorára mint a normál phalaenopsis. De remélem nem így lesz.

 
 
Mióta nálam van a kis alvó rügyből elindult valami.Gondolom virágszár.
 

 
A kicsi, a közepes és a nagy! :)

Verseny!

A kis kozmetikusunk Betti, hónapok óta készült egy testfestős versenyre, ami most hétvégén volt vasárnap Pesten. Fogadtunk egy orchideában, Én arra fogadtam, hogy dobogós lesz, Ő meg arra, hogy nem...( szerénykedett) :)) És mondtam neki, ha neki lesz igaza Ő vesz nekem orchideát, ha nekem akkor meg Én. Nekem lett igazam, mert megnyerte. Tehát vehettem neki az orchideát. Nagyon örülök a helyezésének, szóval nem bánom, hogy nem Én kapom azt az orchideát. :))

 
 

2009. november 10., kedd

Réka!

Van egy Réka nevű barátnőm, ma van a névnapja. Mivel nagyon imádja a rózsaszínt mint Én is, vettem neki egy fehér alapon rózsaszín pöttyös phalaenopsist. Láttam nagyon szép élénk rózsaszíneket is meg cirmosat, de szerintem ez volt mind közül a legérdekesebb és legkülönlegesebb. Jól megvizsgáltam a gyökérzetét a leveleit, virágait, egészségesnek tűnt.
És ezúton is szeretnék minden Rékának boldog névnapot kívánni! :)

 
 

2009. november 9., hétfő

Szomorúság!

Szomorú vagyok, mert sajnos nem  láthattam meg, hogy milyen a nem rég vett Dendrobium Emma orchideám virága, mert mindet elfonnyasztotta. Bimbósan vettem gondolván arra, hogy tovább fog virágozni ha így veszem, hát nem így lett. Bár mondták már sokan, hogy nem szabad csak bimbós orchideát venni, mert nagy vele a rizikó a helyváltozás miatt.:( De legalább ebből tanultam. Nem tudom mit ronthattam el. Remélem azért nem utál és majd megszeret nálam és a következő virágzás majd szép lesz.

Ilyen  volt


Bimbó nélkül