2009. október 11., vasárnap

Mit jelent orchideát adni és kapni!


Az Orchidea a műveltség és kifinomultság virága!

Szerelem, szépség, finomság. Orchideát ajándékozzunk annak a nőnek, vagy férfinak, akinek műveltségét és tudását nagyra becsüljük, akinek kifinomult ízléséről már meggyőződtünk. A virághoroszkóp szerint rendkívül érzékeny igényes emberek az orchideák. Más jelentés magyarázó szerint: kedvelem az érett nőket; Egy gyönyörű hölgynek; Szerelemmel. Keleten a kifinomultság, a műveltség és gyöngédség megszemélyesítője. Az orchideák számtalan fajtája kapható, csokorba kötve, vagy magában. Egyes fajok ára az aranyéval vetekszik, de vannak kommerszebb, hétköznapibb virágok is. Antik bútoros lakásokba, drága kelmék mellé illeszkedik a legszebben ez a virág.

  Az orchidea jelentése:

Az Orchidea magyar eredetű női név, jelentése: orchidea (virág). Újabb keletű névalkotás. A virág neve a heregolyót jelentő orchis szóból ered, jellegzetes formájú gumói miatt kapta.

Esküvői csokrom volt :)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon teccenek az orchideák és nagyon szeretnék legalább 10-90 ig nagyon sokat van 1 db de sajjos csak egy és szertenék tippeket szeretnék méérni öntöl hol vagyekk !! köszsönömszéépen viszontt látásra ÉS NAGYON TECCIK AZ OLDALA !! By: Mayki Mayss

    VálaszTörlés