2010. március 8., hétfő

Nőnapi virág!

Szintén nőnapra kapott orchideámat szeretném bemutatni. Nagyon szép multiban vett Phalaenopsis. Ilyen mély pink vagy ciklámen virágú még nem is volt a gyűjteményemben. Remélem hálás kis nővényke lesz. :)



3 megjegyzés:

  1. Szia Szilvi!

    Végre sikerült eljutnom ide is. Sajnos a másik oldallal történt valami...
    Nagyon érdekes itt nálad, szép az blogod.
    Képzeld, egy déli ablakba költöztettem az orcideáimat. Remélem, hogy jól tettem és nem lesz semmi bajuk, nem fognak tönkre menni. Igazából meleg van, napfény, párássá tudom tenni a levegőt. Mit gondolsz? Jó lesz ott nekik?

    Szép estét!

    Moncsi

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy eljutottál ide is. Igen Én sem tudtam bejutni most a másik oldalra. :( Szerintem minden hol jó nekik, ha van elég fény és pára. Például anyukám virágai északi fekvésű ablakban vannak és állandóan hajtanak, irigy is vagyok rá, mert az Én ablakaim dél-nyugatfekvésűek mind. Nem is fejlődnek úgy szegények, de azért nem panaszkodom. :) Gyere sűrűben. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Szilvi!

    Igyekszem gyakrabban jönni, ígérem. :)
    Látom szereztél egy ékeszerorchideát... Én is eldöntöttem, hogy a héten fogok egyet venni. Anyukámnak egyszer volt, igaz, hogy akkor még nem voltam orchidea rajongó. De sajnos tönkre is ment neki. Szerintem túl öntözte.
    Remélem hgoy nem fognak a nagy melegtől elpusztulni a déli ablakba tett virágaim. A párkány alatt van a radiátor, és elég meleg is van ott. De párásítok neki spriccel is, meg a radiátoron is van párásító, meg raktam melléjük bögrében vizet is. Ez talán elég.

    Szép délutánt.

    VálaszTörlés